top of page

Rešitve za razsvetljavo

MicroLouvre® z ustvarjanjem usmerjene difuzije svetlobe, prikrivanja vira svetlobe in nadzora bleščanja učinkovito nadzira količino bleščanja.

lightning.jpg

Paneli za senčenje - načini vgradnje 

standard linear uplighter.jpg

Standardna vrstna luč navzgor

ultra thin uplighter.jpg

Ultra - tanka luč navzgor

flood lights.jpg

Reflektorji

downlights.jpg

Luči za razstavne eksponate

spotlight.jpg

Točkovne luči

walkway.jpg

Luči za hodnike

Razsvetljava z uporabo MicroLouvre® je ekonomična in učinkovita.

MicroLouvre® ustvarja usmerjeno difuzijo svetlobe, prikriva vir svetlobe in omejuje bleščanje.

MicroLouvre® je najtanjša in najlažja kovinska žaluzijska tkanina na svetu. V vsak meter tkanine je vtkanih do 700 kot papir tankih, miniaturnih bakrenih lamel. Mikro lamele so standardno zaščitene s črnim poliestrskim premazom za trajno končno obdelavo, ki absorbira in odstrani ponovno odbito toploto, svetlobo in bleščanje. Lahko je poljubnih barv, lahko pa ima tudi mat ali zelo odsevni izgled. Standardni nakloni lamel so od 17° do 0°. Vse naklone je možno izdelati po potrebi.

Kovinska tkanina MicroLouvre® se lahko uporablja za različno usmerjene namene osvetlitve, vključno: s trgovskimi prostori, muzejskimi ali razstavnimi eksponati, senčenjem semaforjev in zgradbami in mostovi po vsem svetu. Poleg tega je odporna proti koroziji in zato primerna za notranjo ali zunanjo uporabo.

 

MicroLouvre® je tako tanek in enostaven za upravljanje, da ga je mogoče enostavno integrirati ali pa naknadno vgraditi v katero koli svetlobno enoto.

light trespass.jpg
Rešitve za razlitja in prestope svetlobe

MicroLouvre® lahko preusmeri svetlobo na predmete ali zgradbe in koncentrira vir svetlobe v predvideno smer, s čimer reši problem neželenega razsvetljevanja in tako zmanjša razlitje svetlobe in bleščanje. MicroLouvre® s svojo 80 % odprto površino omogoča optimalen prenos svetlobe in zagotavlja visoko energijsko učinkovitost, kar je ključno za vsak namen osvetlitve. MicroLouvre® lahko zagotovi simetrično ali asimetrično svetlobo.

concealed light source.jpg

Prikrit vir svetlobe

Sposobnost MicroLouvre® prikriti svetlobni vir iz določenih zornih kotov, je bistvenega pomena za aplikacije, kjer je potrebno svetlobni vir ponoči prikriti ali kjer je neželen prestop svetlobe lahko težava.

directional light control.jpg

Usmerjen nadzor svetlobe

Kot papir tanke in pod kotom tkane žaluzije MicroLouvre® delujejo kot usmerjen svetlobni filter, ki dovoljuje svetlobi, da prehaja v eno smer, hkrati pa zmanjša vizualni vpliv vira svetlobe iz nasprotne smeri – odpravlja potrebo po okornih svetlobnih pokrovih.

anti-glare lightning.jpg

Razsvetljava proti bleščanju

Nerazpršena svetla notranja osvetlitev v vidnem polju ustvarja bleščanje in različne stopnje svetlosti, s čemer uporabnikom povzroča neudobje. Sposobnost MicroLouvre® prikriti svetlobni vir, hkrati pa ohraniti integrirano ravnovesje nadzora bleščanja in visoke prepustnosti lumna, je idealna rešitev za vsako močno svetlobo. Nujno je tudi pred neželenim bleščanjem zunanjih svetlobnih enot zaščititi mimoidoče.

Kako MicroLouvre® Koolshade® deluje?

Poševne žaluzije, čeprav tanke kot papir, blokirajo vso neposredno svetlobo vira, razen skozi 80 % odprto površino. Tako je vir svetlobe prikrit iz ene smeri, medtem ko sveti iz druge. Standardni 17-stopinjski koti lamele zagotavljajo asimetrično svetlobo, 0-stopinjski koti pa zagotavljajo simetrično projekcijo svetlobe.

how does it work.jpg

Potrdila in certifikati

fraunhofer-vector-logo.png

Rezultati testiranja pri Fraunhoferju so MicroLouvre® potrdili kot najbolj celovito rešitev za toplotno in vizualno udobje v enem sistemu.

berkley lab.png

Laboratorij Berkeley je MicroLouvre® vključil v velik raziskovalni projekt za PG&E. Z MicroLouvre® so se dnevne obremenitve hlajenja ob sončnih dneh zmanjšale za 68 % v primerjavi z dvojnim, visoko zmogljivim zatemnjenim steklom z notranjim senčilom.

IFC.png

Skupina IFC je potrdila, da ima MicroLouvre® A1/A2-s1,d0: BS EN 13501 požarne stopnje, zaradi česar je eden redkih pasivnih in dinamičnih zunanjih sistemov za blokiranje pridobivanja toplote sonca, ki so skladni za uporabo na visokih stavbah.

BRE.png

Building Research Establishment (BRE) je MicroLouvre® zastore testiral v vetrovniku, iz različnih zornih kotov in dokazal, da so neuničljivi v vetru, ki presega 160 km/h, oziroma 46 m/s.

ISO.jpg

Smartlouvre Technology Limited je ISO: 9001 2015 akreditirano podjetje za upravljanje kakovosti.

SimScale_official_logo.png

MicroLouvre® je bil obsežno modeliran z uporabo SimScale računalniške dinamike tekočin (CFD).

Certifikati testov

Prenesite in preberite vsa naša potrdila in certifikate.

bottom of page