top of page

MicroLouvre®; najtanjša in najlažja kovinska tkanina za žaluzije na svetu

Vrhunska okoljevarstvena rešitev pred sončnim segrevanjem, ki zagotavlja senčenje, nadzor svetlobe in bleščanja, ter varčevanje z energijo. Vrhunska rešitev za arhitekte, okoljevarstvene svetovalce, razsvetljavo in gradbene inženirje.

  Kaj je MicroLouvre®?

                 

MicroLouvre®, tkan v Veliki Britaniji, je najtanjši in najlažji sistem žaluzij na svetu z do 700 kot papir tankimi mikro rešetkami iz bakrene zlitine, vtkanimi v vsak meter kovinske tkanine – kar je optimalno za senčenje. Kovinska tkanina MicroLouvre® je na splošno debela le 1,55 mm (ne debelejša od riževega zrna), vsaka rešetka pa meri le 1,25 mm x 0,30 mm. Tkanina ima površino, ki ima 80% odprtost in tehta nekaj več kot kilogram na kvadratni meter.
Zaradi tega je MicroLouvre®, kljub preprostosti koncepta, tehnično najbolj napredna, vsestranska in celovita »all-in-one« rešitev za različne aplikacije, kot so senčenje, nadzor svetlobe in bleščanja, ter požarna zaščita, z dokazano 60-letno življenjsko dobo. Merila tehnične učinkovitosti MicroLouvre® presegajo konkurenco na teh področjih in celo presegajo mednarodne metode testiranj, kar sta dokazala Fraunhofer in SimScale.

Glavne aplikacije

solar.jpg

Senčenje

MicroLouvre® zagotavlja nadzor segrevanja za znižanje notranjih temperatur v najbolj vročih sezonah.

lightning.jpg

Rešitve za razsvetljavo

MicroLouvre® ustvarja usmerjeno difuzijo svetlobe, prikrivanje vira svetlobe in nadzor bleščanja.

Kontakt

Za več informacij nas kontaktirajte:

+386 40 504 441   |   info@avussolutions.com

  • Facebook - Black Circle
bottom of page